De trends op het gebied van gebak volgen elkaar in hoog tempo op

Mango Abrikozenvlaai

Aardbeienvlaai

Duovlaai

TRENDSETTEND

Gebak is een traditioneel product met een lange geschiedenis.

Koffie met gebak wordt in ons land al eeuwenlang geserveerd. Ondanks die lange traditie staat Hoeben niet stil. De trends op het gebied van gebak volgen elkaar in hoog tempo op. Zo komt er steeds meer behoefte aan luxe patisserie, fris en minder zoet, met pure, eerlijke ingrediënten. Vers, Hollands fruit is erg in trek; in de zomer aardbeien, in het najaar appels en peren. Ook is er meer aandacht voor gezondheid. Hoeben kiest daarom voor gebak met minder transvet, een onderdeel dat in margarines en bak- en braadvetten te vinden is. Door aanpassing van de techniek en gebruik van andere grondstoffen zijn transvetten zelfs teruggebracht tot één procent, zonder verlies van smaak of structuur.

FOTOTAART

Een taart die helemaal in de stijl van het feest is?

Patisserie Hoeben fototaart vierkant met fotoMet een afbeelding die uitstekend bij het thema past? Het kan. Een taart met een foto van de jarige job of het zilveren bruidspaar maakt een feestje net iets specialer. Patisserie Hoeben heeft een fototaart­service waarmee klanten online hun creatie kunnen maken. Wordt de bestelling voor 10 uur gedaan, dan staat de taart de volgende dag al klaar in de winkel.

Pin It on Pinterest

Share This