Kwaliteit gegarandeerd

Patisserie Hoeben werkt met verse ingrediënten en kwaliteit speelt dan ook een belangrijke rol. Alle leveranciers voldoen aan strenge kwaliteits­eisen. De productielocatie met geavanceerde apparatuur biedt de mogelijkheid om zeer hygiënisch te werk te gaan. Patisserie Hoeben werkt volgens het kwaliteits­systeem IFS (International Food Standard), een norm die is opgesteld voor voedsel­veiligheid en garant staat voor uitstekende kwaliteit van de geleverde producten. In de praktijk houdt IFS in dat het gehele proces goed in kaart is gebracht en dat de producten, grond­stoffen en verpakkings­materialen traceerbaar zijn. Sinds enige tijd beschikt Patisserie Hoeben over haar eigen kwaliteitsmanager Imke Vogels;

Kwaliteitsmanager Imke

Om de voedselveiligheid te garanderen worden  grondstoffen gekocht waarvan zij overtuigd is dat deze veilig zijn. Vertrouwen en transparantie zijn een uitgangspunt bij het selecteren van een leverancier. Het beleid past in het ‘boer tot bord’ concept, beginnende bij de inkoop van grondstoffen. Patisserie Hoeben voert alles uit wat relevant is en wat in haar vermogen ligt om de voedselveiligheid in de gehele keten van het voortbrengingsproces te borgen.

Met name het in acht nemen van hygiëne en het gebruik van hoogwaardige grondstoffen en ingrediënten, als ook moderne productiemethoden dragen in belangrijke mate bij aan het imago van Patisserie Hoeben. Kwaliteit is ‘het altijd voldoen aan de verwachtingen van de klant’. Het kwaliteitszorgsysteem dat ik gebruik is een continue programma van kwaliteitsverbeteringen. Door het voorkomen van fouten en door voortdurende, op verbetering gerichte, acties wordt continue verbetering bereikt. Tevens worden te allen tijde producten uitgeleverd, die voldoen aan de specificaties die vooraf met onze klanten zijn overeengekomen.

Door de continue verbetering van het kwaliteitssysteem, getrainde en gemotiveerde collega’s kunnen we de beste kwaliteit garanderen.

Pin It on Pinterest

Share This