Inspiratie en advies

Bij Patisserie Hoeben beschikken we over een ontwikkel afdeling waar we dagelijks met veel creativiteit en passie nieuwe ideeën ontwikkelen. Samen met onze leveranciers en afnemers bedenken we nieuwe ideeën- en smaakcombinaties die passen bij de vraag van de consument. We helpen onze klanten graag met het maken van de juiste keuzes bij het samenstellen van hun assortiment.

RON HOEBEN

“Een goede communicatie met onze klanten is erg belangrijk. We houden van korte lijnen en hebben regelmatig contact. Omdat we dedicated leveren, kunnen we ook een dedicated service bieden. We adviseren over assortiments­bepaling, voorraad en presentatie. Op die manier fungeren we niet alleen als leverancier, maar ook als partner.”

Gemakkelijk bestellen

Klanten kunnen hun producten iedere dag bestellen via een elektronisch bestelsysteem dat aansluit op het interne computersysteem van Hoeben. Hierdoor kunnen bestellingen direct omgezet worden in productieorders.

Dit is niet alleen efficiënt, maar het voorkomt ook nog eens fouten. Daarnaast worden ook de pakbonnen en facturen elektronisch verstuurd, waardoor het milieu gespaard wordt.

Al decennia lang weten we onze klanten
te verrassen en te inspireren met nieuwe smaken

Pin It on Pinterest

Share This