Het bakkersvak zit ons in de genen dat hebben we de afgelopen 140 jaar wel bewezen

Belangrijke speler

Patisserie Hoeben richt zich op belevering van twee grote klanten: Sligro Food Group en Detailresult Groep. Dankzij het efficiënte proces en de uitgekiende logistiek belevert Hoeben alle filialen die onder deze organisaties vallen. Met 70 medewerkers staat het bedrijf duidelijk op de kaart. Patisserie Hoeben heeft een aanzienlijk aandeel op de Nederlandse gebaksmarkt. De groei verliep zo snel dat het pand aan de Willige Laagt ook te klein wordt. Inmiddels zijn Jos’ zoons Ron en Leon het bedrijf komen versterken. Zij vormen de vijfde generatie Hoeben in het bakkersvak.

Jos Hoeben, directeur

“Het bakkersvak zit in onze genen, dat hebben we de afgelopen 140 jaar wel bewezen. We hebben ons altijd verdiept in de consument, om vervolgens onze producten aan te sluiten op de wensen. Dat is een van de geheimen achter ons succes. We bieden een breed assortiment en gaan verder dan alleen het standaard gebak. Dit past bij de vraag naar one stop shopping; consumenten willen in hun supermarkt ook kwaliteitsgebak kunnen kopen. Een ander sterk punt is onze werkwijze. We zijn en blijven een familiebedrijf, waar een grote betrokkenheid heerst. De medewerkers hebben allemaal hetzelfde doel: samen de mooiste producten maken. Ze spreken letterlijk en figuurlijk dezelfde taal, waardoor de communicatie onderling erg goed is. Onze mensen krijgen veel waardering en zijn bereid om hard te werken, indien nodig ook buiten de gezette tijden. Op die manier slagen we er iedere dag in om onze orders op tijd te leveren.”

Pin It on Pinterest

Share This