Heerlijke producten

Heerlijke vruchtenvlaaien, slagroom­schnitten, appelgebak en kleine gebakjes, maar ook prachtige fototaarten met afbeelding naar keuze: Hoeben Patisserie maakt het iedere dag vers.

In ons moderne bedrijfspand beheersen wij het gehele proces van A tot Z. Van Bossche bollen, Slagroom Schnitten, Taarten, Halve vlaaien met slagroom. Het wordt iedere dag, 7 dagen per week vers gemaakt bij Patisserie Hoeben.

Voor bijzondere momenten als Sinterklaas, Kerst, Valentijnsdag, Pasen of het WK voetbal is er themagebak. Hoeben volgt ook de seizoenen, met stoofperenvlaai in de herfst en frisse citroenvlaai in de zomer. Dankzij de dedicated levering aan vaste klanten, kan Hoeben gebak op maat maken dat helemaal aansluit bij de wensen.

Royaal en bourgondisch, zo kunnen we de producten van Hoeben zeker noemen. Kwaliteit staat voorop en dat proef je. Wat je ook proeft is de aandacht die aan het gebak wordt besteed.

Met uitgekiende recepten en ingrediënten van hoge kwaliteit worden de mooiste producten gemaakt. Omdat Hoeben uitsluitend werkt op basis van verse producten, moeten ook de toeleveranciers aan hoge eisen voldoen. Op die manier blijft de kwaliteit gegarandeerd. In het gebak worden bijvoorbeeld geen kunstmatige poeders toegepast, maar verse vruchtenpurees. Ook de room wordt vers bereid. Ondanks deze ambachtelijke aanpak heeft het gebak van Hoeben een aantrekkelijke prijs.

Royaal en bourgondisch…
zo kunnen we de producten van Hoeben zeker noemen

Pin It on Pinterest

Share This